6 pași spre un dormitor tip Boutique Hotel

Anonim

Au trecut câțiva ani de când "suspendarea" a fost cuvântul cheie al verii, dar ideea de a "călători" în orașul tău natal este încă un concept popular pentru vacanțe prietenoase pentru buget. Cu lenjerie de lux și o mulțime de facilități, șederea într-un hotel este întotdeauna o trăire majoră, chiar și atunci când este la doar câteva blocuri de la ușa din față. Dar sentimentul hotelului? Puteți obține asta oricând. Chiar și acasă. Tot ce ai nevoie este o reparație a unui dormitor de tip boutique.

Pasul 1: Începeți cu așternut alb

Ceea ce distinge un pat de hotel de oricare alta este acele foi pufoase. Intoarceti-va noaptea in stil, oferind patului dvs. de zi cu zi acelasi tratament cu foi albe simple. Data viitoare când vă aflați la hotel, verificați foile pentru etichete sau întrebați biroul hotelului care este furnizorul lor. Puteți găsi articole de lenjerie albă în număr mare aproape oriunde, dar aici sunt cele 10 surse preferate pentru așternuturile de lux. Adăugați interes cu perne colorate de aruncare sau cu un set de foi cu o margine decorativă, cum ar fi fotografia de sus de la casa Saskatoon din Canada proiectată de Atmosphere Design Interior.

Pasul 2: Accesați cu tăvile

O tavă simplă este o piesă cheie pentru glamourul simplu și chic, iar hotelurile știu că este o modalitate rapidă de a face ca organizările să fie uimitoare. Utilizați o tavă pentru a colecta bijuterii și ceasuri pe un dulap, sau parfumuri pe o vanitate. Când staționați spațiul pentru companie (sau ochii curioși la o petrecere), o tavă așezată pe pat cu unele reviste și apă îmbuteliată arată bine primitoare și luxoasă, ca în fotografia de mai sus de la Ace Hotel din Seattle.

Pasul 3: Îmbrăcați masa de noptieră

Una dintre cele mai bune pãrþi de a sta într-un hotel simte ca totul este la îndemânã, probabil pentru cã existã literalmente atât de mult în raza de acces la noptiera. Nopțile de noapte ale casei dvs. pot fi înșelătoare (sau nopți de noapte, hotelurile au întotdeauna o pereche potrivită). Începeți cu o lampă minunată, apoi adăugați flori proaspete, o mulțime de prize și, da, poate chiar un radio retro-cool ceas deșteptător.

Pasul 4: Adăugați o stație de cafea și băuturi răcoritoare

Este o tratație pentru a vă pregăti cafeaua de la pat atunci când vă treziți. Instalarea unei stații de cafea bine dotate este la fel de ușoară ca găsirea unui loc și conectarea la filtrul dvs. de cafea preferat. Pentru căciurile dvs. de noapte, știți trucul pentru a adăuga un mini-frigider fără a vă transforma dormitorul într-o cameră de dormit este de a găsi una cu un finisaj de lux. În loc de alb strălucitor, mergeți pentru oțel inoxidabil, fronturile cabinei sau un frigider cu o ușă de sticlă umedă (gândiți-vă la frigider de vin). Dați-i o imagine falsă încorporată prin alunecarea sub o masă laterală strânsă sau între bucăți de mobilier cu înălțimi similare.

Locuință abundentă a orașului Abby

Pasul 5: Creați o zonă de ședere

Deoarece trebuie să fie camera de zi și dormitorul dvs. simultan, cele mai multe camere de hotel au o zonă de relaxare la doar câțiva pași de pat. Este un element de lux și confortabil la domiciliu, de asemenea, oferind un loc minunat pentru a vă pregăti dimineața sau citiți câteva pagini ale unei cărți înainte de culcare. Dacă există o cameră în planul tău, vezi dacă poți stoarce pe o canapea sau pe o pereche de scaune.

Pasul 6: Rochia de baie pentru a se potrivi

Dacă sunteți destul de norocoși să aveți o baie atașată la dormitorul dvs., tratați-o ca o baie cu sunătoare. Conectarea mentală și vizuală a spațiilor cu decorul complementar face ca întreaga suită de masterat să se simtă mai mult spa. În cazul în care spațiul permite, ați putea chiar să ia în considerare aranjarea pat pentru a se confrunta cu usa baie pentru o conexiune mai strânsă între aceste două camere separate. Apoi folosiți aceste sfaturi pentru a vă îmbogăți băiatul ca o stațiune de tip boutique.