6 Eforturi mici, aleatorii care raspund mari la domiciliu

Anonim

Nu există nici un fel de perfecțiune fără efort - este nevoie de multă muncă pentru a rămâne fericit și sănătos acasă. Ceea ce înseamnă că toți căutăm mici acțiuni ale căror recompense sunt disproporționate favorabil față de munca implicată. Nu trebuie să fie sarcini majore și obiective mari, nobile - niște obiceiuri mici ale căror beneficii se compun exponențial. Iată câteva lucruri mici de făcut astăzi:

Înapoi la computerul dvs.

Aceasta este una dintre acele sarcini care devin repetate din când în când. Dar, dacă ați pierdut vreodată date, știți ce durere este în fund și orele de muncă care sunt pierdute ca rezultat. Sprijinirea computerului dvs. pe un hard disk extern este unul dintre cele mai ușoare lucruri tehnologice din această lume de făcut și vă va salva atâta suferință atunci când primul dvs. roman sau prezentarea de săptămâna viitoare dispare brusc de pe desktop.

Scoateți liste de corespondență

Nimic nu este mai deprimant decât mormantele de mesaje nedorite. Este incredibil de risipitor, enervant și m-am referit risipitor și enervant? Nu mă face să încep cu cataloagele Restaurare Hardware. Luați câteva minute și tăiați mesajele nedorite la sursă și împiedicați zgomotul de hârtie inutilă și de plicuri care vin în fiecare zi prin slotul de e-mail.

Deschideți Windows-ul

Când ți-ai deschis ultima dată perdelele sau jaluzelele, ți-ai deschis ferestrele și ai lăsat o lumină naturală și o briză? Acest lucru simplu poate ajuta într-adevăr pe atât de multe nivele: circula aerul în casă, mărește dispoziția dvs. și - dacă nu este prea fierbinte - economisește bani pe aer condiționat.

Configurați căsuța de ieșire

Aceasta este o parte esențială a procesului nostru din ianuarie, cu un motiv bun. Desemnarea unui loc pentru lucruri pe drumul afară din casă (pentru donații, vânzarea de șantier, etc

.

) este cheia pentru a rămâne pe partea de sus a dezordine. Este nevoie doar de o secundă pentru a arunca ceva și puteți goli cutia mai târziu când se umple. Folosesc acest sistem pe tot parcursul anului (sub un tabel în spălătoria mea) și funcționează complet pentru casa mea.

Bank Online

Ce este aceasta, 2002? Dacă încă mai rămași facturi și scrieți cecuri de mână, este timpul. Faceți aproximativ o oră și setați toate facturile dvs. online și plățile automatizate. Timpul liber se va deschide ca o prerie Nebraska. Acesta nu vă va scuti de responsabilitatea de a verifica conturile și de a face taxe, dar face procesul mult mai ușor și mai rapid.

Ascuțiți cuțitele

Nu-mi place să mănânc mâncarea, probabil pentru că cuțiturile mele îngreunează procesul. Dacă țineți instrumentele ascuțite și pregătite, sunteți mai apt să vă bucurați de gătit, să economisiți bani și să fiți mai sănătoși consumând mai mult acasă. Dacă nu ați făcut-o niciodată, mergeți la The Kitchn pentru tutorialul despre cum să vă ascuțiți în mod corespunzător cuțitele. De asemenea, puteți să le trimiteți pentru a fi ascuțite prin poștă.

Re-editat dintr-un post publicat inițial 6.25.2014 - cm