6 Reguli dureroase ale gospodăriei pe care le-ai urât în ​​creștere, dar acum înțelegi cu totul

Anonim

Când ești tânăr, este treaba ta să nu-ți faci griji și să împingi limitele. E vorba de tine, tu, cu tine. Depinde de părinții dvs. să stabilească ferm limitele și regulile. Și în timp ce trăiți sub acoperiș, este fie drumul lor, fie autostrada. Suna familiar? Aici sunt șase reguli de uz casnic aparent arbitrare care te-au condus în acest moment, dar au mult mai mult sens astăzi.

1. Efectuarea patului

Apoi : De ce deranjez? O să-l folosesc din nou în noaptea asta!

Acum : Efectuarea patului dvs. în fiecare dimineață se corelează cu o productivitate mai bună. S-a sugerat, de asemenea, ca a face patul sa creasca fericirea.

→ 8 trucuri pentru a face patul un obicei

2. Nu purtați încălțăminte în casă

Apoi : Dar mă întorc afară în 10 minute!

Acum : Odată ce te gândești la murdăria care este urmărită cu fiecare pas, te gândești de tot ce-ți petrec vacanța pe podea. Înmulțiți-o cu toate încălțămintele membrilor familiei, cu papuci sau picioarele goale, sună ca o idee mult mai bună.

→ Toleranța zero: Aveți o locuință strictă "cu încălțăminte"?

3. Nu televiziune după ora 22:00

Apoi : Dar mama! Insula Fantasy este on!

Acum : Astăzi nu sunt doar televiziuni, ci telefoane, iPad-uri, jocuri video și computere. Acordând timp pentru dezintoxicare de la tehnologie, în special înainte de culcare, reduce anxietatea și vă ajută să dormiți mai bine.

→ Nu pot dormi? Vina vã gadgets!

4. Oprirea luminilor

Atunci : Care este marele lucru?

Acum : Sunt lucrurile mici care se adaugă și opriți lumina când nu aveți nevoie de ele este primul pas pentru a economisi bani și energie. Este o lume nouă de consum, avem o nouă mentalitate despre pierderea energiei.

→ 50+ modalități de a economisi bani pe energie la domiciliu, utilități și reparații

5. Nu sunt coate pe masă

Apoi : Dar este mai confortabil să stați așa!

Acum, inițial, coatele de pe masă au împiedicat meseriașii să scape de spațiu și au minimalizat efectele unei igiene proaste (gândiți-vă la vremuri medievale, înainte ca băiatul să fie regulat). Acum este vorba de linii de vedere și de a lăsa oamenii de o parte și de alta a vorbi fără a trebui să se aplece, înapoi în scaunele lor. În plus, mulți încă cred că este nepoliticos, de ce să-ți jignesc pe ceilalți oaspeți la o petrecere de lux?

→ Pentru a evita un sentiment de confuzie: Sfaturi pentru eticheta din 1906

6. Suspendarea sacoului

Apoi : Ne pare rău, am uitat!

Acum : Jachetele de o zi pe spatele scaunelor și încălțămintea de pe podea se acumulează rapid, ceea ce se poate transforma rapid într-o zonă de dezastru în casă. Și dacă mizeria și dezordinea nu stau sub control, nu vă puteți concentra pe alte milioane de lucruri pe care trebuie să le faceți. Astăzi este logic să luați o secundă pentru a închide îmbrăcămintea exterioară și cereți altora să facă același lucru.

Familia ta are reguli pe care le-ai urât, dar înțelegi acum?

Re-editat de la un post inițial publicat 6.17.2014-nt

Mai multe postări în Top 5: Iunie

20+ Real-Life transformări de baie pentru fiecare buget

Micile secrete murdare ale familiilor îngrijite