5 moduri de a vă face Windows-ul să funcționeze mai greu pentru dumneavoastră

Anonim

S-au ascuns în subsolul tău și ai evitat lumina? Nu m-am gândit așa. O parte din ceea ce face ca interiorul să poată fi suportabil este ferestrele, iar bucla lor din afară și tot ceea ce promite. Maximizați beneficiile acestora și culegeți recompensele prin aceste cinci moduri de a vă face ferestrele cât mai mult pot fi.

1. Eliminați toate blocajele : Deplasați orice mobilier care se află în fața ferestrelor, pragurile de declutator și păstrați perdelele cât mai mult timp posibil.

2. Folosiți o oglindă : Prin plasarea unei oglinzi pe peretele vizavi de o fereastră, reflectați mai multă lumină și luminați întregul spațiu. Puteți vedea, de asemenea, ceea ce se află în afara ferestrei, alături de vedere, în mai multe locuri.

3. Extindeți tijele : O parte a blocării ferestrelor înseamnă deschiderea cât mai largă a perdelelor, ori de câte ori este posibil. Dacă tijele sunt prea înguste, o parte din geam va fi încă acoperită de țesătură, chiar și atunci când perdelele sunt complet deschise. Dar, prelungind tijele, ai mai multă libertate. Dacă nu sunt posibile perdele largi sau dacă vă place mai bine aspectul, încercați în schimb blind-urile.

4. Vopsea Pervaze fereastra : Vopsea-ti pragurile o culoare usoara si ele vor ajuta sa trimita lumina coursing in jurul camerei. Stați departe de nuanțe întunecate, cum ar fi negrul, care absorb lumina.

5. Deschiderea lor : chiar și la temperaturi foarte calde sau reci, o fereastră deschisă permite circulația aerului proaspăt, ceea ce duce la îmbunătățirea stării de spirit și a sănătății.