5 sfaturi pentru un drum mai bun

Anonim

A trăi puțin peste 350 de mile nord de orașul meu natal Los Angeles, în San Francisco, mă aflu că am făcut o călătorie destul de regulată timp de 7 ore. În timp ce iubesc o călătorie pe drumuri bune, nu o să mint, naveta poate deveni destul de obositoare. Iată câteva sfaturi care o fac mai ușor:

1. Luați câteva minute pentru a planifica înainte. Verificați lucrările la șosea, închiderea autostrăzilor (care se întâmplă aproape în fiecare weekend în LA) și încercați să programați lucrurile astfel încât să puteți evita ora de vârf în orice zonă urbană. Ar trebui să apară ceva când vă aflați deja pe drum, aplicații precum Waze vă pot ajuta să găsiți drumul în jurul lor.

2. Gustați sănătos și hidratat. Deși poate fi tentant să rămâi numai pe fast-food și cafea, atunci când energia ta începe să semneze, te vei simți mai rău. Stați bine hidratat și lipiți de dieta dvs. normală vă va ajuta să treceți fără un accident energetic.

3. Explorați un pic de-a lungul drumului. În timp ce nu vă sugerez să vă faceți timp pe unitatea dvs., să faceți o planificare în avans înainte de timp vă poate ajuta să găsiți câteva puncte interesante pentru a vă opri de-a lungul drumului. Când trageți pentru a vă întinde picioarele, nu vă doare niciodată să vă luați în vedere sau să vă bucurați de un punct de reper local.

4. Multi-sarcină. Încerc să folosesc cele mai bune opriri de odihnă, așa că nu trag mai des decât trebuie. Umplerea pe gaz, mersul câinilor, luarea de apă și gustări, verificarea mesajelor și spălarea ferestrelor înseamnă că mă pot întoarce pe drum și pot evita opririle inutile.

5. Muzica face diferența. Când călătoriți singur, este vital. Aducerea împreună a unui playlist în avans vă poate ajuta să ajungeți prin zonele de radio-radio. Podcast-urile sunt o modalitate excelentă de a amesteca lucrurile.

Care sunt sfaturile tale pentru a supravietui unei calatorii?