5 obiceiuri zilnice pentru a vă ajuta să supraviețuiți alergiei la domiciliu

Anonim

Cu un val recent de vreme caldă, totul este înflorit aici, pe Coasta de Vest, și în timp ce mă bucur de flori colorate, înseamnă, de asemenea, că alergiile sezoniere încep să se lovească.

În timp ce medicația pentru a obține prin sezon ar putea fi dificil de evitat dacă aveți de gând să piciorul în afara, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a minimiza efectele în interior și vă ajută să dormi mai bine pe timp de noapte.

1. Scoateți-vă pantofii.
O bună practică în orice moment al anului pentru a evita urmărirea în murdărie, poate fi deosebit de pertinentă în jurul sezonului de alergie pentru a ajuta la păstrarea iritantelor la ușă.

2. Modificați-vă.
Schimbarea hainelor atunci când intrați vă poate ajuta să nu vă transferați polenul de la hainele dvs. la mobilier cum ar fi canapeaua, covorul și, cel mai important, patul.

3. Aspirați și spălați în mod regulat.
Chiar dacă reușiți să minimalizați ceea ce urmăriți, curățarea și spălarea regulată a foilor și a păturilor vă va ajuta să păstrați lucrurile în continuare și să vă ajutați să dormiți mai ușor.

4. Închideți ușa.
În timp ce poate fi tentant să lași aerul proaspăt, dacă urmați toți pașii de mai sus și apoi "aterizați", există o șansă bună să invitați toate polenul înapoi.

5. Utilizați un purificator de aer. Îmi păstrez funcționarea în fiecare seară în fiecare an pentru a ajuta la păstrarea prafului, dar un purificator de aer de calitate poate, de asemenea, ajuta la filtrarea iritantelor în timpul sezonului de alergie.

Dacă aveți sfaturi pentru a vă împărtăși pleave vă rugăm să ne anunțați în comentarii ...