5 treburi pe care nu trebuie să le depășești (chiar dacă ești ocupat)

Anonim

Presat de timp? În întârziere? Nu ați terminat lista de dimineață de duminică "pentru a curăța", dar trebuie să vă îndreptați ușa spre brunch chiar acum ? Ori de câte ori sunteți presați pentru timp - sau aveți un program extra greu pe o anumită săptămână - nu vă lăsați toate treburile și treburile de curățare să fie în dezordine. Păstrați-vă funcționarea casei prin a fi alegeți cu ce treburi ați săriți și pe care dintre dvs. le abordați.

Vrei să știi ce credem că sunt treburile pe care le poți scapa cu ușurință din când în când? → 5 (în mod obișnuit, săptămânal), puteți să călătoriți când sunteți ocupat

Nu treceți niciodată de aceste treburi:

1. Efectuarea patului

Nimic nu mă face să mă simt mai mult ca un adult înăuntru de control, sper că sunt decât să mă întorc acasă și să-mi deschid ușa dormitorului într-un pat perfect făcut. Beneficiile potențiale ale acestuia sunt prea mari pentru a lăsa să alunece.

2. A face feluri de mâncare

Vasele murdare sunt un lucru oribil, exponențial. Când le ignorați și, în schimb, luați un fel de mâncare curată pentru a vă face oferta, ați dublat practic cantitatea de muncă pe care trebuie să o faceți atunci când le curățați data viitoare. Încercați să obțineți obiceiul de a curăța feluri de mâncare pe măsură ce le folosiți, astfel încât nu există niciodată un munte care are nevoie de curățare în cățărare.

3. Ridicarea rufelor murdare

Credem că este bine să treceți uneori peste rufele murdare din hamper atunci când sunteți presat de timp, dar nu săriți rutina de umplere a hammerului. Prosoapele murdare și costumele purtate recent împrăștiate vor face o cameră să se simtă mai murdară decât este de fapt.

4. Schimbarea rapidă a blaturilor

Indiferent de metoda pe care o utilizați pentru a curăța blatul (de la șervețele convenabile la curățare naturală și cârpe de microfibră), vă recomandăm să aplicați întotdeauna o simplă apăsare după ce ați terminat folosind o zonă. Acesta va ajuta la păstrarea petelor de a obține greu și un strălucire puțin va merge un drum lung de a face o cameră se simt curat.

5. Aspirarea zonelor comune

De la suprafețe dure la covoare și covoare, o podea mai curată echivalează cu o cameră mai curată. Unii ar putea să se abțină de la aspirație, fiind o operație "rapidă", dar credem că o (foarte inexactă) oarecare perioadă a celor mai frecvent utilizate domenii este ceva ce ar trebui să încerci și să rezolvi de multe ori. Și puteți să vă gândiți întotdeauna la un vacuum compact cu mâner pentru o scurgere mai rapidă peste pete mici murdare vizibile.

Care sunt sarcinile tale și nu ignori niciodată regulile pe care le trăiești? Ce este în lista ta despre ceea ce nu trebuie să renunțați și ce trebuie să pierdeți în săptămânile aglomerate?

În continuare: 5 (în mod obișnuit săptămânal), puteți săriți când sunteți ocupat

Rapid și curat.

Re-editat de la un post inițial publicat 5.11.14 - TW

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.