5 (în mod obișnuit săptămânal), puteți săriți când sunteți ocupat

Anonim

Dă-ți o pauză atunci când lucrurile se copleșesc și dă drumul la asta "trebuie să fac totul". Atâta timp cât nu lăsați nici o pauză de curățare extinsă să se strecoare într-un obicei confortabil, există unele treburi pe care le puteți ignora din când în când. Iată cinci, puteți săriți când sunteți ocupat ...

Vrei să știi ce credem că sunt treburile pe care nu ar trebui să le depășești? → 5 treburi pe care nu trebuie să le depășiți (chiar dacă sunteți ocupat)

Destul de bine să treceți peste săptămânile cu care sunteți foarte ocupat:

1. Mopping

Dacă nu aveți copii care își fac propriile lor "ștergeri" - numai cu alimente lipicioase pe podea - puteți sări peste ștergerea timp de o săptămână. Între timp, curățați imediat orice scurgere sau pete cu o cârpă.

2. Îndepărtați dușul

Știu că dușul nu curăță tehnic cabina de duș, dar vreau să spun, este destul de aproape. Dacă descoperiți că doriți să renunțați mult la taxele de duș, luați în considerare soluțiile de curățare care se fac prin curățare și curățare care fac curățarea pentru dvs. și curatele cămăși de duș, astfel încât să nu se îmbină și să se îngroape, astfel încât săptămânile pe care le nu te lasa prea departe in spate.

3. Scoateți coșul de gunoi

Atâta timp cât nu se revarsă sau se umple cu scutec murdar sau cu carne crudă, împingeți-l puțin, spritz-o cu produsul dvs. de neutralizare a mirosului și alegeți-vă cu viața voastră ocupată săptămâna aceasta.

4. Să faceți spălătorie

Asigurați-vă că aveți suficiente seturi de foi și cămăși, astfel încât să nu trebuiască să faceți spălătorii în fiecare săptămână și să adoptați o atitudine mai relaxată atunci când vine vorba de hainele pe care le purtați doar pentru momente scurte și fără transpirație.

5. Organizați intrarea, sala de mese sau măsuța de cafea

Pune totul departe pentru încă o săptămână! Va trebui să fiți vigilenți săptămâna viitoare pentru a vă asigura că aceste locuri nu vor scăpa de sub control (și nu le lăsați să devină complet zone fără legi), dar puteți săturați articolele rătăcite într-un sertar pentru a le ascunde și a le uita inca o saptamana.

Ce este în lista ta de rezultate? Ce trebuie să pierdeți în săptămânile aglomerate?

Următoarea activitate: 5 treburi pe care nu trebuie să le depășești (chiar dacă ești ocupat)

Faceți-o ușor pe cont propriu.

Re-editat de la un post inițial publicat 5.11.14 - TW

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.