4 lucruri pe care le-am învățat despre construirea casei de la Naked and Afraid

Anonim

Este ultimul DIY, stil de supravietuire. Spectacolul real de popularitate Naked and Afraid aruncă doi străini (fără haine) în pustie timp de trei săptămâni pentru a vedea dacă pot veni cu mâncare, apă și adăpost. Fiind oarecum interesați de adăpost în jurul nostru, ne-am gândit că lecțiile greu învățate au fost destul de aplicabile pentru casa ta (deși, sperăm, cu șerpi mai puțini).

1. Locație, locație, locație - Da, această lege se aplică chiar și în junglă. Construirea unui adăpost în locurile potrivite poate însemna diferența dintre un sanctuar sigur și scăparea de o inundație, deci alegeți cu înțelepciune.

2. Izolația este esențială - nu are rost să producă căldură (și să folosiți calorii valoroase sau combustibili fosili) dacă tocmai o veți lăsa să scape. O multitudine de izolații vă vor menține confortabil și veți economisi resurse indiferent de locul în care dormiți.

3. Un acoperiș scârțâit chiar e de rahat - Acoperișul este lucrul dintre tine și ploaia torențială, dacă ești într-o junglă sau nu. Chiar dacă sunteți cuprins în sufrageria dvs., un acoperiș neclar vă poate distruge cu adevărat noaptea, deci asigurați-vă că investiți banii în (sau petreceți timp) un acoperiș de calitate atunci când construiți sau renovați.

4. Un foc este prietenul tău (dar ai grijă de acele flăcări deschise) - Focul este esențial pentru supraviețuire și o ambianță destul de mare pentru boot! Fie că este vorba de prăjirea cărnii în sălbăticie sau de o lumânare în dormitor, trebuie să fiți atent. La fel de comune ca și în viața noastră, avem tendința să uităm cât de periculos poate fi focul. Nu adormiți și lăsați adăpostul să ardă.

Cine mai vizionează? Ce lucruri surprinzătoare ați luat de la urmărirea abilităților de supraviețuire ale altora?