4 Random (dar utile) Utilizeaza ulei de ricin la domiciliu

Anonim

Nu am gustat niciodată ulei de ricin, dar sună ca un lucru îngrozitor, oribil, care a chinuit mulți copii care au crescut. Îmi prefer ulei de ricin folosit pentru alte lucruri, mulțumesc foarte mult. Iată o selecție de moduri oarecum aleatorii, dar interesante, de ao folosi bine la domiciliu.

1. Lubrifianți metalici

Utilizați o atingere de ulei de ricin pentru a lubrifia piesele metalice în mișcare - cum ar fi balamalele ușilor - și pentru a le face să funcționeze din nou fără probleme. Este deosebit de util pentru foarfecele de bucătărie și pentru orice alt metal care va atinge mai târziu mâncarea. (Uleiul de ricin atenuează necesitatea folosirii altor lubrifianți pe bază de petrol.) Un ultim beneficiu: uleiul de ricin nu îngheață, deci funcționează bine în zone cu climă rece.

2. Mole & Gopher Repelant

Încurajați carierele să treacă prin amestecarea unei jumătăți de ceașcă de ulei de ricin în două galoane de apă și turnându-l în jurul orificiilor. Sau, puteți achiziționa granule de ulei de ricin pentru a se răspândi în jurul curții. În orice formă, nu va afecta animalele, dar mirosul îi va îndepărta de gazon și grădină.

3. Pick-Me-Up de plante

Un leac pentru vechile școli pentru plante aflate în dificultate, și în special pentru ferigi. Adăugați aproximativ o linguriță pe solul plantelor o dată în timp și vedeți că frunzele devin mai verzi și mai fericite. Ferns, în special, se spune că răspunde bine la tratamentul cu ulei.

4. Baie de produse cosmetice

Utilizați-l în baie pentru a vă condiționa părul sau pentru a adăuga la baie pentru a hidrata pielea. Masați-l în părul umed, așteptați câteva minute și spălați-l.

Nu voi intra în toate modurile în care oamenii folosesc medicamente ulei de ricin. Ați învățat alte utilizări utile pentru uleiul de ricin acasă? Spune...