3 pași pentru a Decluttering casa ta pentru o vânzare în garaj

Anonim

De unde incepeti atunci cand vine vorba de curatarea locuintei dumneavoastra in pregatirea gasirii de chestii pentru a vinde la o vanzare de garaj? Se pare că este destul de asemănătoare cu faptul că vă declanșezi în mod regulat casa; numai după ce ați pieptat prin sertare și dulapuri, veți evalua dacă există ceva pe care să puteți face un pic de aluat pe.

Acest weekend, declutatorul, evaluarea și anularea:


1. Declutter
Veți începe să căutați lucruri pe care să le vindeți într-o vânzare în garaj, la fel cum ați face dacă v-ați fi dorit să vă declanșați casa. Este vorba de a scăpa de chestiile pe care nu mai aveți nevoie și de a vedea dacă puteți face un pic de aluat din ea. Consultați aceste postări cu privire la sfaturile de declutări, inclusiv metodele de închiriere a elementelor de care nu aveți nevoie, dar care sunt încă atașate la:

  • Cum să Declutter casa ta
  • Regândirea spațiului tău: cum să decluttorezi și să editezi o cameră
  • 5 moduri de a Declutter: Conquer Clutter înainte de a te cucerește
  • Breaking Up With Your Ownings: Decluttering Sfaturi pentru sentimentalist
  • 5 întrebări: hotărârea de a păstra sau a se curăța
  • Declanșarea ideii de luat în considerare: Închirierea de mobilier rămase

2. Evaluați
În continuare doriți să evaluați din grămada de articole recent declutate care vor fi cele mai bune vânzări. Elementele cum ar fi mobilierul, sculele de grădină, sculele electrice, articolele de uz casnic (cum ar fi vasele), echipamentele sportive, bicicletele, hainele pentru copii, cărțile și jucăriile au tendința de a face foarte bine la vânzările de garaj.

Acestea sunt singurele lucruri pe care ar trebui să le încercați să le vindeți dacă decideți să organizați o vânzare în garaj? Desigur că nu! Nu doare să încerci altceva, nu? Dar vă va ajuta să vă gândiți la marketing și la vânzarea garajului dvs. pentru a afla ce ar putea fi cei mai buni vânzători. În timp ce treceți prin lucrurile dvs., luați în considerare și retragerea deoparte a oricăror elemente pe care doriți să le acordați gratuit - aceasta este o tactică comună de a trage oameni la vânzarea de garaj.

3. Lăsați-vă deoparte

Găsiți un loc în casa dvs. puteți să vă retrageți deoparte articolele pentru vânzare. Cei din casele mici pot să nu găsească un loc destul de mare, dar dacă aveți camera, distanțându-vă de elementele dvs., veți fi mai ușor să le vedeți în ziua vânzării. Și dacă doriți să continuați, organizați articolele pe categorii, astfel încât prețurile să fie mai ușoare.

Mai multe lucruri de gândit:


Obiectele valoroase, nedorite, ar trebui vândute în altă parte
După cum a subliniat cineva în comentariile ultimei postări de vânzare la garaj, nu veți obține o cantitate din ceea ce ați plătit pentru o piesă la o vânzare în garaj, unde oamenii sunt adesea în căutarea unui acord. Obiectele valoroase pe care le găsiți în jurul casei pentru care nu mai aveți nevoie pot fi mai bine servite cu vânzările online.
Verificați retragerile

În special în cazul jucăriilor pentru copii, este posibil să doriți să cercetați produsul online pentru a vedea dacă a fost o parte a oricărei reambalări privind siguranța consumatorilor, astfel încât să nu terminați vânzarea produselor nesigure nimănui.
Ce ați descoperit că sunteți unii dintre cei mai buni vânzători la vânzările de garaj și curți? Ce cauți mereu când vânezi pentru vânzări la garaj? Distribuiți în comentariile de mai jos!

Vizitați Ghidul pentru pagina principală Perfect Summer pentru link-uri către toate posturile publicate până acum sau înscrieți-vă pentru a le trimite direct în fiecare weekend.

Mai multe postări în Aruncă o vânzare mare de garaj

Cum să decidă când și unde să dețină o vânzare în garaj

Cum să vă asigurați că vânzarea garajului este legală (și păstrați-vă vecinii să vă urască)