3 Sfaturi utile și accesibile DIY de la Bucătărie Un Blogger

Anonim

Uneori vedeți un spațiu atât de perfect gândit încât să nu puteți privi departe. Continuă să găsești lucruri care ies la tine și gândește repetat: "E atât de simplu", "E atât de inteligent", sau "Nu m-aș fi gândit niciodată!" Bucătăria lui Beth & Nick era unul din spațiile pentru mine. Nu este numai drăguț, cu amestecul vesel de albastru și portocaliu; este, de asemenea, umplut cu momentele "de ce nu m-am gândit la asta".

1. Painted Backsplash: Credeți sau nu, această backsplash nu este o piesă reală. Pentru o opțiune versatilă, ieftină și ieftină, luați în considerare vopsirea backsplash-ului. Această bucătărie demonstrează că poate arăta grozav, iar pictura vă oferă posibilitatea unei schimbări relativ rapide (sau cel puțin, mai repede decât ruperea și instalarea unei noi plăci) și este foarte personalizabil. Înainte de această versiune a "plăcilor de sticlă", Beth și Nick au avut un backsplash tradițional pictat de plăci. Pentru instrucțiuni, sfaturi și idei, faceți clic pe.

2. Spice Storage: Îmi plac liniile simple și curate ale acestui aspect și vă permite să păstrați toate condimentele cele mai utilizate la îndemână, fără a aglomera contorul sau pentru a folosi spațiul necesar cabinetului. Borcanele simple pentru copii, etichetele imprimabile și centurile de fixare Velcro sunt o soluție accesibilă pentru conundrul perpetuu al organizației de condimente. Pentru mai multe detalii, faceți clic pe.

3. Suport pentru tablete de cabinet: indiferent dacă preferați cărți de bucate sau o tabletă pentru rețete, doriți să le păstrați în siguranță în calea ingredientelor dezordonate. Și, în cazul în care spațiul contracar este la o primă, nu doriți să vă dezordine spațiul de contor cu orice alte elemente suplimentare. Această soluție "dispare" se îndoaie cu ușurință atunci când nu este utilizată - dar când aveți nevoie de ea, vă asigură că bancomatul rămâne clar și tableta rămâne curată. Pentru mai multe detalii și un tutorial, faceți clic pe.

Casa lui Beth și Nick este plină de alte idei minunate și puteți verifica toate angajamentele de la DIY de la Sawdust & Embryos.

Reeditat de la un post publicat inițial 6.11.14-nt