15+ Utilizeaza tije de tensiune pe care nu ti l-ai gandit niciodata

Anonim

Puține lucruri sunt la fel de versatile ca și tirul de tensiune umil. Sunt ieftine și complet detașabile. Ele sunt excelente pentru acele zone incomode unde nu se mai potriveste nimic si nu fac nici un fel de daune peretilor, dulapurilor sau dulapurilor. Unele dintre utilizările lor sunt evidente, dar sunt alții pe care nu le-ați fi putut gândi vreodată ...


5 moduri creative de a folosi tijele de tensionare


1. Iată-l pe cel pe care îl cunoașteți deja: folosiți tije de tensiune pentru tratamentele temporare ale ferestrelor pe care le puteți lua împreună cu dvs. atunci când vă mutați. Puneți tije de tensiune pe partea superioară și inferioară a perdelei (ca în fotografie de mai sus de la Kelly Hicks Design) dacă doriți mai multă intimitate și un aspect mai modern și mai raționalizat.

2. Așezați unul sub chiuvetă pentru a curăța consumabilele, așa cum a făcut Jen de la o mie de cuvinte. Acesta adaugă un alt strat de depozitare și păstrează toate sticlele de pulverizare într-o linie.

Video asemănătoare : Permiteți-vă tijelor să atârne perdele fabuloase de lenjerie de pat

3. JillM a hackat niște containere IKEA și le-a atârnat în fereastră cu - ați ghicit-o - o tijă de tensionare. Este locul perfect pentru verdeața iubitoare de soare.

4. Dacă panourile de tăiere, foile de cookie și capacele de ghiveci nu se potrivesc în dulapul dvs. în timp ce se dau jos sau doriți să eliberați mai mult spațiu, separați-le cu tije de tensionare, astfel încât să stea vertical. Curtoazie curată de Martha Stewart.

5. Am prezentat această stocare verticală inteligentă de la Sköna Hem înainte. Este aparent făcut dintr-o tijă de tensionare (pulverizare vopsită prin pulverizare) și plăci forate.

6. Fuste de chiuveta sunt ușor de atârnat și ascunde o mulțime de păcate în bucătărie, spălătorie sau baie.

7. La fel ca și perdelele pentru soluții de depozitare deschise, cum ar fi nuanțele din rafturile din Better Homes & Gardens, care ascund dezordine. Împreună cu material textil distractiv, ele sunt, de asemenea, o declarație de decorare rapidă și ușoară.

8. Iordania a folosit tije de tensiune în camera fiicei sale Eloise și a transformat spațiul altfel inutilizabil în depozitare de îmbrăcăminte.

9. De asemenea, lucrează frumos ca niște uși dulapuri impromptu, sau, în acest caz, pentru ecranarea casei de mici dimensiuni a Casei de Păstrăi.

10. Și în timp ce ne aflăm în legătură cu dulapurile, verifică cum Tammy of a Love Loyal a folosit o serie de tije de tensiune pentru a-și organiza colecția formidabilă de pantofi.

11. Acest dormitor în stil cabana din HGTV oferă perdele ușoare de lenjerie atârnat ca un baldachin.

12. Susțineți decorurile de vacanță pe care le puteți lua într-o clipă, cum ar fi cele din 4 iulie de la Better Homes & Gardens.

13. Pentru dependenții de aprovizionare artizanală, aceste bare reglabile sunt perfecte pentru agățarea panglicii, a benzii de tip washi, a hârtiei de ambalaj sau a altor materiale.

14. Da, ele sunt bune pentru a ascunde junk în spălătorie. Dar, suspendate temporar, tijele de tensiune fac, de asemenea, rafturi de uscare impecabile sau depozitare pentru umerase suplimentare.

15. Casa pe Hillbrook a făcut o lovitură de organizare în biroul ei și a transformat un sertar regulat într-un depozit de fișiere specializat.

16. Dacă sunteți bolnav de prosoape de hârtie care trăiesc pe contorul de bucătărie, încercați să le depozitați în interiorul unuia dintre dulapurile dvs. în schimb. Acest sfat vine prin Alejandra.

17. Martha ne arată o modalitate foarte bună de a afișa fotografii pe un birou, în loc de un perete sau de o rama foto. Doar un alt mod de a evita mai multe funcționalități ale mobilierului existent, și de a corral elemente în mai multe moduri. De asemenea, primește puncte bonus pentru tija de alamă.

18. În cele din urmă, dacă doriți o pânză de vată specială sau o panglică de praf, folosiți tije de tensionare pentru a le atârna de la rama patului. De asemenea, ele au un rol foarte important pentru camerele și căminele pentru copii: atârnați perdele de la paturi mari (ca aceasta de la Danielle Oakey) pentru a ascunde ceea ce este jos. Iată un tutorial de la Dorm Suite Dorm pentru a vă arăta cum.

Asta este o listă destul de bună. Cum de altfel ai folosit tije de tensiune la domiciliu?

Re-editat dintr-un post publicat inițial 7.17.2014 - cm


Mai multe postări în Top 5: Iulie

Sunteți pe primul post al seriei.

Catalogul IKEA 2015 Sneak Peek: ideile stilistului care merită furate

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.