15 soluții de stocare în viața reală pentru camere pentru copii

Anonim

Stabilirea soluțiilor de depozitare drăguțe și practice pentru camerele copiilor dvs. poate fi o provocare, mai ales dacă nu puteți realiza instalații majore. Dar asta nu înseamnă că nu ai opțiuni! Iată cincisprezece exemple din camerele reale de idei de stocare în afara tejghelei obișnuite și a raftului.

1. Nu fi timid să adăugați rafturi! În acest exemplu (de mai sus), rafturile merg până la tavan pentru a maximiza spațiul de perete. O altă idee grozavă, ilustrată aici, mai ales dacă nu aveți spațiu în dulap, este să îmbrățișați haine pentru copii pe tijele montate pe perete. Hainele pentru copii sunt atât mici, cât și drăguțe, făcându-le ideale pentru acest tratament.

2 . O fusta de pat, ca aceasta in casa lui Meg & Joe, nu este decorativa, poate ascunde lucrurile pe care vrei sa le stingi.

3. O parte din farmecul camerei lui Johnny și a lui Freddie sunt toate jucăriile expuse. Dacă puteți pune găuri în pereți, luați în considerare rafturi mici pentru jucării și cărți și cârlige pentru haine și pălării. Lăzile din lemn servesc, de asemenea, mari piese vizuale și zone practice de depozitare.

4. Dacă sunteți gata să vă tranziți copilul de la pătuț în pat și să faceți cumpărături în pat - considerați unul cu spațiu de stocare încorporat, cum ar fi acesta, în Duplexul luminos și frumos Victorian din Laura din Glasgow. Utilizezi fiecare centimetru de spațiu și, mai presus de toate, nu ai iepuri de praf sub pat.

5. Coșurile de sârmă pot fi o modalitate excelentă de a păstra o varietate de jucării sau cărți în ordine, ca în Matilda și Baby's Shared Room. Puteți găsi unele minunate pe Amazon pentru un preț rezonabil.

6. Păstrați-vă ochiul pentru coșuri frumoase și începe colectarea! Ele sunt modalități minunate de a stoca animale umplute și jucării mai mici, cum ar fi în Ivy și Marlow's Charming Vintage Haven.

7. Un trunchi este o modalitate ușoară de a stoca o mare cantitate de jucării și poate fi de asemenea folosită ca un scaun sau o masă ca în camera lui Arthur.

8. Masa de joc este soluția preferată de stocare a mamei în camera fiilor ei, Orrin și Thacher. Masa este utilizată ca suprafață, dar sertarele conțin jucăriile și cărțile și ajută la reducerea zgomotului vizibil.

9. Dacă nu aveți o dulap sau o cameră pentru un dresser suplimentar, luați în considerare utilizarea spațiului sub paturi așa cum se arată aici în camera lui Meg timp de trei ani.

10. Scaunele ferestrelor utilizează spațiul mic sub o fereastră, oferă scaune și permit stocarea ca în grădina lui Cooper. E greu să greșești!

11. Camera lui Phia și Anthony este împărțită de un raft de bibliotecă și atașată la spate este o bordură pentru depozitare suplimentară agățată!

12. Camera lui Henry are o bancă de depozitare care are o deschidere pe lateral, astfel încât Henry poate să-și ia cu ușurință jucăriile și să le pună departe.

13. Copiii dumneavoastră au mici bucăți și bobi care au nevoie de depozitare? Încercați un suport de bijuterii agățat care vă ajută să păstrați lucrurile organizate și ușor de văzut. Acesta este în Bohemian Treehouse a lui Faith.

14. Lăzile sunt obișnuite la școală, dar pot fi și un loc de muncă la depozit la domiciliu. Aceste roșii îndrăznețe pot fi găsite în casa eclectică proaspătă a lui Wheelers.

15. Creați reclame cu containere de stocare. În familia lui Sa din oraș, familia le-a reprofilat coșul Moses al copilului, care nu numai că deține o mulțime de jucării, ci este un memento dulce a zilelor copilului trecut.

Cum creați spațiu de stocare în spațiile copiilor?

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.