10 proiecte DIY de economisire a spațiului pentru a face acest weekend

Anonim

A fi spațiu-savvy în apartamente mici și case înseamnă lucru în cât mai mult de depozitare posibil. Trucul este de a umple toate spațiile incomode și / sau disponibile cu cât mai multe rafturi cu profil scăzut, coșuri agățate și compartimente secrete, după cum puteți să le luați. Iată 10 proiecte DIY care păstrează în minte imaginile pătrate, dar nu sacrificați designul.

1. Deasupra, Sköna Hem a prezentat această depozitare verticală inteligentă realizată din bara de cupru (poate o tijă de tensionare?) Și plăci forate.

2. Caitlin de la Merrythought a creat acest coș de iută agățat pentru Poppytalk.

3. Acest raft de dibluri stivuite, de la Design Milk, reprezintă o soluție inovatoare pentru o bandă de aterizare.

4. Acest raft galben plutitor ar face, de asemenea, o mare banda de aterizare pentru o intrare mica, de la Lowe.

5. Bună ziua Lidy a postat săptămâna asta acest magazin de reviste, pe care îl puteți pune într-o serie de colțuri.

6. Fermele Thistlewood vă arată cum să faceți aceste rafturi pentru plăci, care vă permit să depozitați plăcile pe verticală.

7. Dacă vă place clasicul Uten.Silo, atunci veți fi bucuroși să vedeți această versiune DIY de la Sinnen Rausch.

8. Un raft de cub minimalist se potrivește perfect într-un colț. Annaleena a creat aceasta pentru Designblogg lui Emma.

9. Pegboard este întotdeauna la îndemână în jurul casei, iar această scrisoare "a" de la Rue Rococo este pur și simplu drăguț.

10. Aceste rafturi pentru ferestre din bucătăria de design nouă a Manifestului sunt ușor de făcut și o modalitate excelentă de a evita unele depozitare.

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.